Store øreringe

I denne kategori finder du alle vores store øreringe.

Store øreringe er oplagte at bruge til fest og de dage, hvor du vil gøre lidt mere ud af din stil. Vi giver dig et bredt udvalg af styles i enten sølv, forgyldt sølv eller ægte guld.

I dette udvalg har vi blandt andet store øreringe med sten eller perler, store, runde øreringe og store øreringe med vedhæng eller kæde. Uanset din smag og stil kan du her finde et par store øreringe, der passer til dig.

Pearl Earrings

Forgyldt Sterling Sølv m.Ferskvandsperler

328 DKK

Pearl Earrings

Rhodineret Sterling Sølv m.Ferskvandsperler

328 DKK

Charm Spinel Earrings

Forgyldt Sterling Sølv m. Spinel

785 DKK

Asymmetri Hjerter Øreringe

Forgyldt Sterling Sølv m. Kubisk Zirkonia

369 DKK

Topaz Earrings

15karat topaz og 0,164 diamanter i 18karat guld

9385 DKK

Connection

Forgyldt Sterling Sølv

289 DKK

Connection

Rhodineret Sterling Sølv

289 DKK

Detachable Earrings

Forgyldt Sterling Sølv m. Zirkoner

368 DKK

Detachable Earrings

Forgyldt Sterling Sølv m. Zirkoner

368 DKK

52mm Creole Earrings

Forgyldt Sterling Sølv

249 DKK

Luminous Attraction

Forgyldt Sterling Sølv

449 DKK

Luminous Attraction

Forgyldt Sterling Sølv

449 DKK

 

Store øreringe med sten

Store øreringe med sten er meget oppe i tiden, og vi forhandler en lang række forskellige varianter af store øreringe med sten. De er alle udført i lækkert, feminint design og alle materialer er i højeste kvalitet.

Flere af vores store øreringe med sten er besat med cubisk zirkonia, som er en meget smuk kunstigt fremstillet krystal. Den er meget populær, fordi den minder om diamanten i sin glans, og så er den både super holdbar og yderst budgetvenlig. Den cubiske zirkonia er ofte farveløs, og store øreringe med denne sten giver ofte et meget klassisk og eksklusivt look til den der bærer dem.

Du kan også finde farvet spinel, topaz og ægte diamanter på nogle af vores store øreringe med sten. Enkelte øreringe er besat med flere typer sten i forskellige størrelser, farver og slibninger. Du kan altid læse på modellens beskrivelse, hvilken type sten der er tale om på denne ørering.

 

Store øreringe i guld eller sølv

Vi forhandler udelukkende smykker i ægte materialer og dette gælder naturligvis også denne kategori med store øreringe.

Alle de store øreringe, du ser i sølv, er altså udført i ægte Sterling sølv og øreringene med guldfarve er enten en 18 karat forgyldning over Sterling sølv eller i ægte guld – oftest med høj lødighed, nemlig 18 karat, men enkelte er udført i lidt lavere lødighed: 10 karat.

Vi har valgt, at vores store øreringe og alle vores andre smykker i webshoppen skal være fremstillet i ædelmetal, da vi vil sikre dig den bedst mulige kvalitet og undgå udfordringer med allergi.

Arken Jewelry bruger cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse samt til analytiske formål, Ved at klikke OK accepterer du websitets brug af cookies.