Om os

ARKEN Jewelry IVS er en nystartet dansk virksomhed.

Vi specialiserer os i alle former for ægte smykker i sølv, guld og legeringer deraf, Vi har et stort udvalg og tilføjer jævnligt nye produkter og kollektioner.

Vores mission er at Tilføje noget mere "bling" i tilværelsen.
Det imødekommer vi ved at sælge kvalitets smykker med masser bling til særdeles overkommelige priser, Står du og mangler et smykke til en fest eller særlig lejlighed kan du blot finde det her uden det skal ødelægge dit budget resten af måneden.

På trods af prisen går vi ikke på kompromis med kvaliteten og vi kan forsikre at alle smykker er ægte f.eks. Sterling sølv. Vi vil have 100% tilfredse kunder og det får man ikke hvis ens kunder får allergiske reaktioner på grund af nikkel eller lign.

e-mærket webshop

e-mærket

e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Læs mere på emaerket.dk

 

Arken Jewelry bruger cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse samt til analytiske formål, Ved at klikke OK accepterer du websitets brug af cookies.